StealthBot.net: Dinko - Viewing Profile

Jump to content

Dinko's Profile User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
41 (0.01 per day)
Most Active In:
Technical Support (15 posts)
Joined:
October-12 09
Profile Views:
665
Last Active:
User is offline Jul 14 2012 03:08 PM
Currently:
Offline

Additional Information

Icon   Dinko has not set their status

Topics I've Started

  1. Slow command responses and high latency on bot

    Posted 18 Sep 2011

    When I join from Warcraft III my ping is always 47-63 and I have no troubles or lag and very big bandwidth. I am hosting games with Ghost and people never complained of lag or anything. However, my stealthbot always connects on 300 ms or higher and sends me command responses so slow that it is pretty useless.

    [09:03:08 PM] <w3Dinko> .whoami
    [09:03:14 PM] <w3Power> w3Dinko holds rank 200 and flags

    From this you can see that it took him 6 seconds to tell me my rank.

    Bot is installed from scratch and has no additional plugins or scripts. Everything is on default.

    Please help me :(
  2. From: Bot not responding

    Posted 30 Nov 2010

    anyone? huhu
  3. Bot not responding

    Posted 29 Nov 2010

    I never had this issue before. I didn't use SB for like 3-4 months. Now whenever I launch my profile SB window pops up and in 2-3 seconds it stucks and application is not responding. Any ideas?

    edit/

    It happens with every profile I have.
  4. Resolved: Warcraft 3 Reign of Chaos TRIVIA QUESTIONS

    Posted 10 Dec 2009

    I've searched the whole web and I wasn't able to find it. I am looking for Trivia questions for ROC : Where do you train this, where do you research that and how much gold/wood this and that costs.

    If anyone has this please, but please post it in here
  5. Version check failed

    Posted 10 Dec 2009

    Quote

    [04:00:51 AM] Connecting your bot...
    [04:00:51 AM] [BNLS] Connecting to the BNLS server at jbls.org...
    [04:00:51 AM] [BNLS] Connected!
    [04:00:51 AM] [BNLS] Authorized!
    [04:00:51 AM] [BNCS] Connecting to the Battle.net server at europe.battle.net...
    [04:00:51 AM] [BNCS] Connected!
    [04:00:52 AM] [BNCS] Checking version...
    [04:00:53 AM] [BNCS] Version check failed! The version byte for this attempt was 0xD3.
    [04:00:53 AM] [BNLS] Connection to jbls.org failed.
    [04:00:53 AM] [BNLS] Locating other BNLS servers...
    [04:00:54 AM] [BNLS] Connecting to the BNLS server at phix.no-ip.org...
    [04:00:55 AM] [BNLS] Connected!
    [04:00:55 AM] All connections closed


    When I connect with Warcraft III and it's keys it work as a charm. But it doesn't work with Starcraft
    Here is my config:

    Quote

    [Position]
    LastSettingsPanel=1
    Left=0
    Top=226
    Height=576
    Width=623
    Maximized=Y
    [Main]
    Product=RATS
    Username=w3Spam
    Password=111
    CDKey=
    ExpKey=
    HomeChan=
    Server=europe.battle.net
    BNLSServer=jbls.org
    Trigger={!}
    ConfigVersion=5
    Owner=
    UseRealm=N
    ShowSplash=N
    UTF8=N
    MaxBacklogSize=10000
    MaxLogFileSize=0
    WhisperBack=Y
    Connectonstartup=N
    Minimizeonstartup=N
    UseBackupChan=N
    DoNotUseDirectFList=N
    URLDetect=Y
    ShowOfflineFriends=N
    LogDBActions=N
    LogCommands=N
    UseBNLS=Y
    Spoof=0
    UseProxy=N
    ProxyPort=
    ProxyIP=
    ProxyIsSocks5=N
    UDP=N
    ReconnectDelay=1000
    Idles=Y
    IdleWait=6
    IdleType=msg
    QuietTime=N
    Protect=N
    UseAltBNLS=Y
    IdleMsg=
    [Other]
    JoinLeaves=N
    Filters=Y
    FlashWindow=N
    Timestamp=0
    Logging=2
    NoTray=N
    NoAutocomplete=N
    NoColoring=N
    ProfileAmp=N
    Mail=Y
    DisablePrefix=N
    DisableSuffix=N
    AllowMP3=N
    UseGameConventions=Y
    UseD2GameConventions=N
    UseW3GameConventions=Y
    ChatFont=Tahoma
    ChatSize=8
    ChanFont=Tahoma
    ChanSize=8
    Phrasebans=Y
    IPBans=N
    BanEvasion=Y
    KickOnYell=N
    PlugBans=N
    IdleBans=N
    KickIdle=N
    PeonBans=0
    BanUnderLevel=0
    BanD2UnderLevel=0
    LevelBanMsg=best
    WhisperGreet=N
    UseGreets=N
    LastChannel=keko
    [StoredKeys]
    Count=2
    Key1=
    [Override]
    SCVerByte=D3


    I've tried all servers, all hosters and it just doesn't work. What am I missing?

My Information

Member Title:
Junior Member
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender
Location:
Serbia, Belgrade
Interests:
Games, music

Contact Information

E-mail:
Private
MSN:
MSN  [email protected]

Friends

Dinko hasn't added any friends yet.

Comments

Dinko has no profile comments yet. Why not say hello?