StealthBot.net: Resolved: Error 10061 - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Resolved: Error 10061 Proxy is dead...?

#1 User is offline   BattlePudge Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: September-11 09

Posted October 14, 2009 - 08:00 PM

ok...So instead of hijacking somebody elses post I figure I'd try my own luck out...Yeah yeah yeah I know u don't "support proxy's" but frankly your reading the post of someone who doesn't know what it means when a "proxy is dead" so...here is my config just wondering if I'm doing anything wrong here..had it working a week ago then went out of town tried to connect it and getting this error.
Thanks-

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Position]
LastSettingsPanel=0
Left=143
Top=71
Height=584
Width=847
Maximized=N
[Main]
DisableSBNews=Y
SetBNLSServer=phix.no-ip.org
ConfigVersion=5
CDKey=
Trigger={!}
Product=3RAW
UseRealm=N
ShowSplash=N
UTF8=N
MaxLogfileSize=0
WhisperBack=N
Connectonstartup=N
Minimizeonstartup=N
UseBackupChan=N
DoNotUseDirectFList=N
URLDetect=N
ShowOfflineFriends=Y
UseBNLS=Y
Spoof=0
UseProxy=Y
ProxyPort=6111
ProxyIP=LocalHost
ProxyIsSocks5=N
UDP=N
ReconnectDelay=1000
Idles=Y
IdleWait=20
IdleType=msg
IdleMsg=/me Don't forget to register to keep up with the latest clan news!
QuietTime=N
Username=
Password=
HomeChan=
Server=63.241.83.7
UseAltBNLS=Y
BNLSServer=alendar.no-ip.org
ExpKey=
MaxBacklogSize=10000
LogDBActions=N
LogCommands=N
Protect=N
IgnoreClanInvitations=N
[Other]
JoinLeaves=Y
Filters=Y
FlashWindow=N
Timestamp=0
Logging=0
NoTray=N
NoAutocomplete=N
NoColoring=N
ProfileAmp=N
Mail=Y
TTT=N
DisableMonitor=Y
AllowMP3=N
WForward=N
ChatFont=Tahoma
ChatSize=8
ChanFont=Tahoma
ChanSize=8
Phrasebans=N
IPBans=Y
ClientBansOn=Y
ClientBans=1000STAR SEXP D2DV D2XP
KickOnYell=N
PlugBans=N
Protect=N
IdleBans=N
KickIdle=N
PeonBans=0
BanUnderLevel=0
BanD2UnderLevel=0
LevelBanMsg=You are below the required level for entry.
WhisperGreet=Y
UseGreets=Y
GreetMsg=
LastChannel=
DisablePrefix=N
DisableSuffix=N
UseGameConventions=Y
UseD2GameConventions=N
UseW3GameConventions=Y
BanEvasion=Y
[StoredKeys]
Count=1
[Override]
W3VerByte=18

#2 User is offline   Turpin Icon

  • disc0 duck
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: September-12 09

Posted October 14, 2009 - 08:20 PM

Download the latest version.

#3 User is offline   BattlePudge Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: September-11 09

Posted October 14, 2009 - 08:48 PM

View PostTurpin, on 14 October 2009 - 08:20 PM, said:

Download the latest version.


Got it^^ Build 435...Same error

#4 User is offline   7thAce Icon

  • Find me elsewhere (Inactive)
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,292
  • Joined: August-18 09

Posted October 14, 2009 - 08:59 PM

You don't need to use the warden proxy to connect anymore.
Newest version is here, not the download link on the forums: http://www.stealthbo...t/wiki/BuildLog
Posted Image
7thAce.no-ip.org: Posted Image
Official SB Tech @ Clan SBs USEast
Just a note to all you people who want to give Tech Support: Post with correct info (only - no info is better than wrong info), contribute to the topic, and be clear (the more explanation, the better).

#5 User is offline   BattlePudge Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: September-11 09

Posted October 14, 2009 - 09:08 PM

Welcome to StealthBot Beta v2.7 - Build 443, by Stealth.

^^That's the newest build I have...which I had to begin with (original error) and then I used the (wrong) link and downloaded the 435 and now I am back to 443...Still getting the same error :/ Maybe I'm not doing something right...Hm, well thanks for the help so far..What should I try next?



**EDIT** Do you mean by connecting to USEAST And not using a proxy to connect I can stay online with the built in warden system?? Or do I still need to connect using "localhost" and "port 6111" ??

***EDIT AGAIN***

You can mark as resolved...Thanks alot fellas.

This post has been edited by BattlePudge: October 14, 2009 - 09:16 PM


#6 User is offline   7thAce Icon

  • Find me elsewhere (Inactive)
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,292
  • Joined: August-18 09

Posted October 14, 2009 - 09:10 PM

View Post7thAce, on 14 October 2009 - 04:59 PM, said:

You don't need to use the warden proxy to connect anymore.


As in, turn off using it in the settings (Settings > Bot Settings > Advanced > Use a proxy to connect (uncheck))
Posted Image
7thAce.no-ip.org: Posted Image
Official SB Tech @ Clan SBs USEast
Just a note to all you people who want to give Tech Support: Post with correct info (only - no info is better than wrong info), contribute to the topic, and be clear (the more explanation, the better).

#7 User is offline   Hdx Icon

  • Hdx
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Guests
  • Posts: 1,359
  • Joined: July-31 09

Posted October 14, 2009 - 10:14 PM

I have marked this topic as resolved. If you did not receive a satisfactory response please reply and provide as much relevant information as possible.
Erin Go Bragh!
Posted Image

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users