StealthBot.net: BNLS failed CheckRevision. - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BNLS failed CheckRevision. help plz

#1 User is online   princeofdarknes Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: October-02 18

Posted January 05, 2019 - 09:11 PM

I do not understand a person can help me please?

[BNLS] Error! BNLS failed CheckRevision. Please check the settings of your bot and try again.
[BNLS] Product: D2XP.
All connections closed.
Ty yo you.

This post has been edited by princeofdarknes: January 05, 2019 - 09:14 PM


#2 User is offline   verit Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: January-05 19

Posted January 05, 2019 - 09:52 PM

D2 stopped working after the latest patch. See this duplicate thread.

#3 User is online   Pyro Icon

  • Militant Asshole
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 682
  • Joined: July-31 09

Posted January 05, 2019 - 09:58 PM

For more information, I made a news post about this.
Pyro, AKA Davnit
  • StealthBot Developer
  • Chieftain of Clan BoT
  • Host of pyro.no-ip.biz

https://davnit.net/

#4 User is online   princeofdarknes Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: October-02 18

Posted January 14, 2019 - 12:09 AM

Hello,
I made all possible servers there is none that works.
phix.no-ip.org

pyro.no-ip.biz

jbls.davnit.net


so here I really do not understand...

#5 User is offline   Evster Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: May-19 17

Posted January 14, 2019 - 05:21 AM

They both just told you.
You can no longer connect with sc/d2/wc3
Only wc2 will work.
Switching servers will make no difference. It's something blizzard did, not stealthbot.

#6 User is offline   Blah Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: August-30 09

Posted January 14, 2019 - 06:28 PM

D2 bots are possible to fix; Blizz changed the way how clients must respond to the version check packet. Fixing D2 most likely requires updates to Stealthbot code.

#7 User is online   princeofdarknes Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: October-02 18

Posted January 15, 2019 - 12:33 PM

and so how to make wc3 work on stealthbot? plz

#8 User is online   Pyro Icon

  • Militant Asshole
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 682
  • Joined: July-31 09

Posted January 17, 2019 - 03:20 AM

The issue with Diablo 2 has been fixed, see my update to the news post.

WarCraft 3 and StarCraft will still not work.
Pyro, AKA Davnit
  • StealthBot Developer
  • Chieftain of Clan BoT
  • Host of pyro.no-ip.biz

https://davnit.net/

#9 User is online   princeofdarknes Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: October-02 18

Posted January 19, 2019 - 07:31 PM

Good evening, for me everything works...
Thank you all for your post ;)

This post has been edited by princeofdarknes: January 19, 2019 - 07:33 PM


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users