StealthBot.net: Work Around to get your bot back online - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Work Around to get your bot back online Work Around to get your bot back online

#1 User is offline   Fiery_WA Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 45
  • Joined: September-11 09

Posted December 05, 2018 - 10:52 PM

Work Around to get your bot back online

Select WCII enter the CD key and voila your back online

N.B. Stealthbot will not work properly, but it's good to tell your ping on Bnet and if you Ladder like I do when you disappear, you know you have a game,

#2 User is online   Evster Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: May-19 17

Posted December 06, 2018 - 07:10 AM

Cause we all just have a bunch of wc2 keys laying around.

#3 User is offline   CaMsCo Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: November-11 18

Posted December 06, 2018 - 03:51 PM

View PostEvster, on December 06, 2018 - 01:10 AM, said:

Cause we all just have a bunch of wc2 keys laying around.


Can't even find a place to buy one online.
Admin of http://bnls.ddns.net
Web Developer & Designer

#4 User is offline   Fiery_WA Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 45
  • Joined: September-11 09

Posted December 18, 2018 - 09:43 AM

View PostCaMsCo, on December 07, 2018 - 02:51 AM, said:

Can't even find a place to buy one online.



Have you tried ebay?

I'm now 53 years young, I have been playing Warcraft since it's initial release in 1994 B)

#5 User is offline   ArTefaCt Icon

  • SenioR
  • PipPip
  • Group: Beta Testers
  • Posts: 20
  • Joined: September-16 09

Posted December 23, 2018 - 10:33 AM

This dont fix the problema about wc 3 clan bot
Posted Image

Posted Image

#6 User is online   Evster Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: May-19 17

Posted December 26, 2018 - 10:17 PM

Yeah wc2 does absolutely nothing for keeping a clan alive. All you can do with it is 'designate' it giving it clan channels commands. It can't join a wc3 clan.
I made this post in another thread:

"Ok so.. this may be a long response here. This is just a temp solution to load multiple wc3's to save your clan from expiring w/o the use of SB.
wc2 Was only able to gain clan channel commands after being 'designated', and can't join the clan sooo...

I have my wc3 game client that I got off of battle net. I copied the whole folder. Renamed it. Made a shortcut of the game on my desktop from the copied folder.
Created a new .txt file on your desktop or w/e, Paste in the new wc3 cd key and save it as 'roc.w3k'
Then go into the copied folder and paste/replace the file roc.w3k. This should give your copied wc3 the new cd key.
I used sandboxy to load the second copy and it worked just fine. So I'm on the game client /w my chieftan and loading the other clan acc's on the loader one or making new ones to invite.

Just renewed existing accounts and made a few new ones and now I'm good for another month! wew. "

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users