StealthBot.net: Specified Flags Invalid Error - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Specified Flags Invalid Error

#1 User is offline   ratman2050 Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: November-15 18

Posted November 15, 2018 - 05:31 AM

Updated to the latest version build 492 and when I try to do -shitadd it gives me this error:

Posted Image

It was working before in the previous build.

This post has been edited by ratman2050: November 15, 2018 - 05:31 AM


#2 User is online   Pyro Icon

  • Militant Asshole
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 681
  • Joined: July-31 09

Posted November 15, 2018 - 06:13 AM

Welp, that's a bug. I added it to the tracker.

For a workaround you can use these command equivalents.
/shitadd <user> = /add <user> B
/shitdel <user> = /rem <user>
/safeadd <user> = /add <user> S
/safedel <user> = /rem <user>


Keep in mind using /add like this will overwrite all of the user's flags with the one(s) you set.
If you want to give them multiple flags you'll have to specify all of them in the /add command.
If you want to remove a user that has multiple flags you'll need to remove them and then add them back with just the flags you want.
Pyro, AKA Davnit
  • StealthBot Developer
  • Chieftain of Clan BoT
  • Host of pyro.no-ip.biz

https://davnit.net/

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users