StealthBot.net: How Do i fix the Trivia bot Rank system? - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How Do i fix the Trivia bot Rank system?

#1 User is offline   Oxiclean Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: October-10 09

Posted October 10, 2009 - 12:25 PM

ok well, I forgot how to add the rank of a player when he answers.
This is what i got.

AFormat=/me - %u's answer, %a, is correct! - Score: %intmoney.

at the end of it, I want it to say "Rank: 45"




Example:
<Cow-Bot> Big-Cow's answer, Chicken, is correct! - Score: 69 - Rank: 1

How do I add in the rank? I tried %r and it didnt work?

#2 User is offline   TrIViA- Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: October-07 09

Posted October 10, 2009 - 01:43 PM

View PostOxiclean, on 10 October 2009 - 07:25 AM, said:

ok well, I forgot how to add the rank of a player when he answers.
This is what i got.

AFormat=/me - %u's answer, %a, is correct! - Score: %intmoney.

at the end of it, I want it to say "Rank: 45"




Example:
<Cow-Bot> Big-Cow's answer, Chicken, is correct! - Score: 69 - Rank: 1

How do I add in the rank? I tried %r and it didnt work?


It's %rank

So put Rank: %rank

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users