StealthBot.net: Resolved: Bot or Me - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Resolved: Bot or Me SB Issue

#1 User is offline   X[D_Leader Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: October-07 09

Posted October 07, 2009 - 06:41 PM

Im Running on Windows 2000 my bot has came across this issue


X[D_Leader: [11:41:33 AM] Error: ActiveX component can't create object in clsCommandDocObj.CreateCommandObject()

everytime i use / command example /f m or /join

another issue

X[D_Leader: [11:41:16 AM] Scripting runtime error '429' in Demo: (line 35; column 3)
X[D_Leader: [11:41:16 AM] ActiveX component can't create object
X[D_Leader: [11:41:16 AM] Offending line: >>
X[D_Leader: [11:41:16 AM] Scripting runtime error '429' in Demo: (line 35; column 3)
X[D_Leader: [11:41:16 AM] Offending line: >>
X[D_Leader: [11:41:16 AM] ActiveX component can't create object

#2 User is offline   iron9 Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: October-05 09

Posted October 07, 2009 - 06:49 PM

View PostX[D_Leader, on 07 October 2009 - 02:41 PM, said:

Im Running on Windows 2000 my bot has came across this issue


X[D_Leader: [11:41:33 AM] Error: ActiveX component can't create object in clsCommandDocObj.CreateCommandObject()

everytime i use / command example /f m or /join

another issue

X[D_Leader: [11:41:16 AM] Scripting runtime error '429' in Demo: (line 35; column 3)
X[D_Leader: [11:41:16 AM] ActiveX component can't create object
X[D_Leader: [11:41:16 AM] Offending line: >>
X[D_Leader: [11:41:16 AM] Scripting runtime error '429' in Demo: (line 35; column 3)
X[D_Leader: [11:41:16 AM] Offending line: >>
X[D_Leader: [11:41:16 AM] ActiveX component can't create object



u running a server too?
if so check my post and try doing wut he says. im myself is waiting for a reply as well.
http://www.stealthbo...topic/509-yo-d/

#3 User is offline   X[D_Leader Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: October-07 09

Posted October 07, 2009 - 06:59 PM

View Postiron9, on 07 October 2009 - 06:49 PM, said:

u running a server too?
if so check my post and try doing wut he says. im myself is waiting for a reply as well.
http://www.stealthbo...topic/509-yo-d/



No im not but im doing this right now looks helpful thank you

also did it work for you?

This post has been edited by X[D_Leader: October 07, 2009 - 07:05 PM


#4 User is offline   Hdx Icon

  • Hdx
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,359
  • Joined: July-31 09

Posted October 07, 2009 - 10:39 PM

Please Install the StealthBot Needed Files Expsecially follow the instructions in This post.

If you do this properly, it will resolve your issue.
Erin Go Bragh!
Posted Image

#5 User is offline   Hdx Icon

  • Hdx
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,359
  • Joined: July-31 09

Posted October 08, 2009 - 09:25 PM

I have marked this topic as resolved. If you did not receive a satisfactory response please reply and provide as much relevant information as possible.
Erin Go Bragh!
Posted Image

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users