StealthBot.net: Resolved: [BUG] No Timestamp - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Resolved: [BUG] No Timestamp Using build 482

#1 User is offline   Novynn Icon

  • Silver Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Senior Members
  • Posts: 873
  • Joined: October-07 09

Posted September 24, 2010 - 08:13 PM

Settings -> Bot Settings -> Interface -> General

The "No Timestamps" option keeps the "[HH:MM:SS PM]" instead of removing the timestamps...

Confirmed that the value of "3" in the config for "Timestamp" keeps this so it must be an internal code thing. Maybe was never implemented?



EDIT: Hmm, just remembered I've already posted this a while back... woops.

This post has been edited by Novynn: September 24, 2010 - 08:20 PM


#2 User is offline   Ribose Icon

  • Fire wants to be free.
  • Icon
  • Group: Global Moderators
  • Posts: 282
  • Joined: July-31 09

Posted November 08, 2011 - 04:06 AM

I have marked this topic as resolved. If you did not receive a satisfactory response please reply and provide as much relevant information as possible.

This was resolved in build 486 for a year now...
~Ribose
[ Download ] [ Wiki ] [ Support ] [ Scripting ]
[ Chrome ] [ Notepad++ ] [ fedora ]
[ Homepage ] [ BNLS ♯ ]

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users