StealthBot.net: Error: Overflow in AddQ() - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Error: Overflow in AddQ() still exists

#1 User is offline   AwaKening Icon

  • how do ya like me now
  • Icon
  • Group: Scripting Moderators
  • Posts: 977
  • Joined: August-20 09

Posted September 01, 2010 - 01:06 AM

Just verified that Overflow in AddQ still exists. Since the other Queue issue was resolved, I figured it would be a good idea to start a new topic since it's a different issue.

I wasn't around to see what caused it, but /cq will clear this error. If there was just a way for scripters to catch that error and run /cq, I'd fix it myself. If you can't track it down easy enough, maybe you could do that for us since you'd be able to capture the error. I did also notice that the queue was still backing up eventhough it couldn't send the message. Checked using /exec addchat queue.count

#2 User is offline   AwaKening Icon

  • how do ya like me now
  • Icon
  • Group: Scripting Moderators
  • Posts: 977
  • Joined: August-20 09

Posted September 01, 2010 - 05:59 PM

The queue and queueitem objects are undocumented. It would help me to track it for you if I could get a list of properties. I can see the messages are backed up with queue.count when it happens, so if I could somehow check the messages in the queue, it might give some indication. Of course I have to wait for it to happen again :/




#3 User is offline   Hdx Icon

  • Hdx
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,359
  • Joined: July-31 09

Posted September 01, 2010 - 06:03 PM

Getting busy, con is in ~3 days (start work for it tomarrow)
But ehre:
clsQueue.cs
Public Function Push(ByRef obj As clsQueueOBj)
Public Function Pop() As clsQueueOBj
Public Function Peek() As clsQueueOBj
Public Function Item(ByVal Index As Long) As Object
Public Function ItemByID(ByVal I As Double) As Object
Public Property Get Count() As Long
Public Function RemoveLines(ByVal match As String) As Integer
Public Sub RemoveItem(ByVal Index As Long)
Public Sub RemoveItemByID(ByVal I As Double)
Public Sub Clear()

clsQueueObj.cs
Public Property Let id(ByVal i As Double)
Public Property Get id() As Double
Public Property Let Message(ByVal Msg As String)
Public Property Get Message() As String
Public Property Let PRIORITY(ByVal pri As Integer)
Public Property Get PRIORITY() As Integer
Public Property Let Tag(ByVal Tag As String)
Public Property Get Tag() As String
Public Property Let ResponseTo(ByVal sUser As String)
Public Property Get ResponseTo() As String
Have at it. The names should make the purpose obvious.
Erin Go Bragh!
Posted Image

#4 User is offline   AwaKening Icon

  • how do ya like me now
  • Icon
  • Group: Scripting Moderators
  • Posts: 977
  • Joined: August-20 09

Posted September 02, 2010 - 01:42 AM

Perfect. Now I just need the error to pop-up and hopefully I'll get some useful information to help track it.

#5 User is offline   Sixen Icon

  • Newbie
  • PipPip
  • Group: Senior Members
  • Posts: 99
  • Joined: August-17 09

Posted September 28, 2010 - 11:46 PM

Bump. Still getting "Error: Overflow in AddQ()." when just idleing.

#6 User is offline   AwaKening Icon

  • how do ya like me now
  • Icon
  • Group: Scripting Moderators
  • Posts: 977
  • Joined: August-20 09

Posted November 22, 2010 - 05:54 PM

I got the error again in newest build. Unfortunately, I couldn't get much info for you because even Addchat wouldn't work

/exec addchat vbblue, queue.count
didn't return anything

I know the message that locked it up was an emote, nothing special. In the case of this error, /cq will fix the problem.


Might want to put this topic in the dev queue in case someone ever decides they care and want to do some work on this

#7 User is offline   PhiX Icon

  • Notice the ownage.
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 8,388,607
  • Joined: July-31 09

Posted November 22, 2010 - 10:45 PM

Got it as well yesterday, after a bot uptime of approximately 24 days.
PhiX

BNLS: phix.no-ip.org

Please refrain from sending me personal messages regarding technical support issues. Use the forums, that is what they are there for.

#8 User is offline   hans2 Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: October-23 10

Posted January 02, 2011 - 11:40 AM

is there any news about this bug or maybe use older build which dont have this bug?

#9 User is offline   AwaKening Icon

  • how do ya like me now
  • Icon
  • Group: Scripting Moderators
  • Posts: 977
  • Joined: August-20 09

Posted February 10, 2011 - 04:12 PM

Discovered something interesting with this today.

The error occurs at the same time on all my bots; even on ones that aren't outputting chat at all. I have a bot that just sits in the channel and gets stats. When I came back to it today and tried typing something, the overflow error was popping up. I then noticed it was doing it on all 5 of my bots. They are all seperate profiles of 1 installation. /cq on each bot individually will clear it

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users