StealthBot.net: 465 Flaws - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

465 Flaws Sorry devs <3

#1 User is offline   Tuck Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Banned
  • Posts: 587
  • Joined: August-31 09

Posted February 23, 2010 - 03:33 PM

  • Users with no default groups shows, "[ (), ()]" Ex : "[16:33:59.269] Tuck [ (), ()] holds rank 200."
  • Command Manager ListView doesn't update to Internal, commands when combobox do under script command delete
  • Use Game-Specific Username Conventions --> Diablo II, Username in script events is not a username but have the format "<CharName>(*<Username>)"
  • Use Game-Specific Username Conventions --> Diablo II, Channel list saves Username as <charname>(*<Username>)
  • Use Diablo II Realms, Form to select characters errors if you click when no characters have been loaded yet.
  • //Whois <Username> Triggers battle.net Command
  • Use Game-Specific Username Conventions --> Diablo II, on W3XP does not show it like Diablo II only removes Realm from W2BN/D2/D2XP and Add Realm to War3/W3XP Clients

  • /exec Scripts("PluginSystem").Script() = 0
    This message bellow is not suppose to be red since all other Exec errors is Command response colored
    [04:25:16 PM] Scripting error: A Script object has been reset. Script module ID: 2
    This bellow is wrong because it's the Exec that errors not the PluginSystem.txt..
    [04:25:16 PM] Scripting runtime error '13' in PluginSystem.txt: (line 22; column 3)
    [04:25:16 PM] Type mismatch: 'Script'
    [04:25:16 PM] Offending line: >>

    After this error PluginSystem is litterly GONE. Still shown in Scripting Tab as enabled.
    " [04:27:26 PM] Error: Could not find specified script."

This post has been edited by Tuck: February 23, 2010 - 03:34 PM

-Tuck

#2 User is offline   7thAce Icon

  • Find me elsewhere (Inactive)
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,292
  • Joined: August-18 09

Posted February 23, 2010 - 08:56 PM

View PostTuck, on 23 February 2010 - 10:33 AM, said:

  • Users with no default groups shows, "[ (), ()]" Ex : "[16:33:59.269] Tuck [ (), ()] holds rank 200."
  • Command Manager ListView doesn't update to Internal, commands when combobox do under script command delete
  • Use Game-Specific Username Conventions --> Diablo II, Username in script events is not a username but have the format "<CharName>(*<Username>)"
  • Use Game-Specific Username Conventions --> Diablo II, Channel list saves Username as <charname>(*<Username>)
  • Use Diablo II Realms, Form to select characters errors if you click when no characters have been loaded yet.
  • //Whois <Username> Triggers battle.net Command
  • Use Game-Specific Username Conventions --> Diablo II, on W3XP does not show it like Diablo II only removes Realm from W2BN/D2/D2XP and Add Realm to War3/W3XP Clients
  • /exec Scripts("PluginSystem").Script() = 0
    This message bellow is not suppose to be red since all other Exec errors is Command response colored
    [04:25:16 PM] Scripting error: A Script object has been reset. Script module ID: 2
    This bellow is wrong because it's the Exec that errors not the PluginSystem.txt..
    [04:25:16 PM] Scripting runtime error '13' in PluginSystem.txt: (line 22; column 3)
    [04:25:16 PM] Type mismatch: 'Script'
    [04:25:16 PM] Offending line: >>

    After this error PluginSystem is litterly GONE. Still shown in Scripting Tab as enabled.
    " [04:27:26 PM] Error: Could not find specified script."

//Whois <Username> Triggers battle.net Command - I believe it has always done that
Users with no default groups shows, "[ (), ()]" Ex : "[16:33:59.269] Tuck [ (), ()] holds rank 200." - Hm, wonder what "unfixed" this. Nothing like this occurs in 462 (although I remember it from longer ago)
/exec Scripts("PluginSystem").Script() = 0 - Creates error RTE 424 Object required and crashes the bot on 462 - also wonder what changed..
I think we need to make sure we don't remake bugs when developing... I know devs do a great job, just don't see how errors can reemerge though.
Posted Image
7thAce.no-ip.org: Posted Image
Official SB Tech @ Clan SBs USEast
Just a note to all you people who want to give Tech Support: Post with correct info (only - no info is better than wrong info), contribute to the topic, and be clear (the more explanation, the better).

#3 User is offline   Tuck Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Banned
  • Posts: 587
  • Joined: August-31 09

Posted February 23, 2010 - 09:02 PM

View Post7thAce, on 23 February 2010 - 09:56 PM, said:

//Whois <Username> Triggers battle.net Command - I believe it has always done that
Users with no default groups shows, "[ (), ()]" Ex : "[16:33:59.269] Tuck [ (), ()] holds rank 200." - Hm, wonder what "unfixed" this. Nothing like this occurs in 462 (although I remember it from longer ago)
/exec Scripts("PluginSystem").Script() = 0 - Creates error RTE 424 Object required and crashes the bot on 462 - also wonder what changed..
I think we need to make sure we don't remake bugs when developing... I know devs do a great job, just don't see how errors can reemerge though.

1. /whois <username> - Is a battle.net command, what you do // your trying to output as if a user do ".<command>" :/
2. i have 465 :/ (This occured in 262 for me to)
3. Crashes in all near 465 Ribose tried to fix it (we talked about this problem and it won't be pretty to fix because vb6 is limited) It seems pluginsystem still reacts to some events (but can't be disabled because it's gone from the scripts() collection)

This post has been edited by Tuck: February 23, 2010 - 09:04 PM

-Tuck

#4 User is offline   Tuck Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Banned
  • Posts: 587
  • Joined: August-31 09

Posted February 23, 2010 - 10:11 PM

Ribose i want a cookie since you fixed my old crash bug i found a new one <3

God i'm good
Posted Image
-Tuck

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users