StealthBot.net: Resolved: safedel command not working - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Resolved: safedel command not working any help

#1 User is offline   Bones Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: January-18 10

Posted February 02, 2010 - 09:51 PM

I recentlu upgraded to SB 2.7.1 and today noticed that my safedel command is not working. Any help on this would be appreciated.

[03:46:56 PM] <bnet_cheats> .safedel midnight.toker
[03:46:56 PM] "midnight.toker" has been given rank 40.
[03:47:13 PM] <bnet_cheats> .safecheck midnight.toker
[03:47:14 PM] <War.Song> midnight.toker is on the bot's safelist.

Also, I recently got help with a def script but it doesn't add definitions, has anyone come up with a newdef script. I searched both and got nothing.

Thanx
Gordy

#2 User is online   PhiX Icon

  • Notice the ownage.
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 8,388,607
  • Joined: July-31 09

Posted February 02, 2010 - 10:06 PM

It is working. The user had 40 access. When you use the safedel command, it only removes flags S from the user. He/she is still safelisted because he/she has 20 or more access. You have to remove the numerical access as well in this case.

The response of the safedel command should be public though. This is a bug.
PhiX

BNLS: phix.no-ip.org

Please refrain from sending me personal messages regarding technical support issues. Use the forums, that is what they are there for.

#3 User is offline   Bones Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: January-18 10

Posted February 02, 2010 - 11:24 PM

View PostPhiX, on 02 February 2010 - 04:06 PM, said:

It is working. The user had 40 access. When you use the safedel command, it only removes flags S from the user. He/she is still safelisted because he/she has 20 or more access. You have to remove the numerical access as well in this case.

The response of the safedel command should be public though. This is a bug.



Thanks a bunch.
Gordy

#4 User is offline   7thAce Icon

  • Find me elsewhere (Inactive)
  • Icon
  • Group: Tech Support Moderators
  • Posts: 1,292
  • Joined: August-18 09

Posted February 03, 2010 - 02:27 AM

I have marked this topic as resolved. If you did not receive a satisfactory response please reply and provide as much relevant information as possible.
Posted Image
7thAce.no-ip.org: Posted Image
Official SB Tech @ Clan SBs USEast
Just a note to all you people who want to give Tech Support: Post with correct info (only - no info is better than wrong info), contribute to the topic, and be clear (the more explanation, the better).

#5 User is online   PhiX Icon

  • Notice the ownage.
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 8,388,607
  • Joined: July-31 09

Posted February 08, 2010 - 06:29 PM

The response has been fixed in build 462.
PhiX

BNLS: phix.no-ip.org

Please refrain from sending me personal messages regarding technical support issues. Use the forums, that is what they are there for.

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users