StealthBot.net: BCP 2.0.6 - StealthBot.net

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BCP 2.0.6 Sep 27 2010

#26 User is offline   sigma89 Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: May-11 10

Posted May 11, 2010 - 07:51 PM

I keep getting this error whenever one of the bot's friends join a game.

'[BCP] Game name has no valid tag, it was ignored.'

What do I have to do to get the bot to recognize created games with the .games command?

Any help would be greatly appreciated.

#27 User is offline   nexium Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: May-11 10

Posted May 11, 2010 - 09:16 PM

How do I set up the bcp script. Do I need to download anything special? I put it in the script folder of stealthbot but it doesnt work when I reload

Also, when I am in the stealthbot command line i type /updates or /getplugins and it says connection failed, stealthbot.net may be down or my internet may be down, which its not because I am typing on here now lol. I can set the bot up and it connects to bnet....

#28 User is offline   Diablo4Life Icon

  • >> DeF-Clan Leader + Op DeF-Runs Admin <<
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 49
  • Joined: January-26 10

Posted May 16, 2010 - 04:23 PM

Okay, I managed it now :)
I added a mew command (.last) to my script.

But theree is still the bug with German users!
Some1 know hot to fix that?

Maybe I could add something like:

If Gamename = * eingeklinkt
Then
Change Gamename to *


You know what I mean?^^
This code is not a valid script. I know xD
It's just an idea!

There are many channels which have the same prroblem cause they are using bcp 2.0.5 :/
Member of DeF-Clan! // Channel: Op DeF-Runs

» www.DeF-Clan.de «

#29 User is offline   Tokidoki Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: May-04 10

Posted May 20, 2010 - 04:34 PM

Hello,

I ve posted in an other thread my problem but maybe it's the correct place here.
Using this great Script for now 2 weeks approximatly and today i got a big problem ... It seems this script crash my Stealthbot 2.7.1 dont know why. But when i turn off BCP my bot still ON!
Heres the error:

Posted Image

So anyone know how to solve it ? Because i really want to use it again ^^

Thanks for your Help


Tokidoki

EDIT: My mistake after 30 mins now i got same error, with BCP Script OFF, so don't know where this error come from ...

This post has been edited by Tokidoki: May 20, 2010 - 04:43 PM


#30 User is offline   ShadowFox Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: November-21 09

Posted May 21, 2010 - 06:11 PM

View PostShadowFox, on 04 April 2010 - 04:07 PM, said:

[04:04:34 PM] <From malizia92> Twój przyjaciel, malizia92 dołącza do Diablo II Lord of Destruction rozgrywki nazywanej Asert4baal.
[04:05:34 PM] -- Acrivec has left the channel.
[04:05:34 PM] <From Acrivec> Your friend Acrivec entered a Diablo II Lord of Destruction game called Asfa.
[04:05:34 PM] [BCP] Translated English message to English (Your friend Acrivec entered a Diablo II Lord of Destruction game called Asfa.)
[04:05:34 PM] [BCP] Game name has no valid tag, it was ignored.


no reason for Polish messages.


script reload:
[04:06:58 PM] [BCP] All users saved.
[04:06:58 PM] Scripts loaded.
[04:06:58 PM] [BCP] Starting up... please wait
[04:06:58 PM] [BCP] BCP 2.0.5 by IAreConnection: Loaded 0 profiles. (0.02ms)
[04:06:58 PM] [BCP] Checking for recent BCP news...
[04:06:58 PM]
[04:06:58 PM] http://toshley.net/bcp/
[04:06:58 PM] --- BCP News ---
[04:06:58 PM] 2.0.5 Released
[04:06:58 PM] Version 2.0.5 released! This version fixes the UserObject problem
[04:06:58 PM] and has a few other minor improvements.
[04:06:58 PM]
[04:06:58 PM] CCX: Custom Command Xystem Loaded with 62 CC's
[04:06:58 PM] Loaded 3 plugins (3 enabled). Type /plugins to view them. Type /phelp for help using them.
[04:06:58 PM] Type /updates in the bot to view updates and new plugins that are available for download.
[04:06:58 PM] Plugins have been loaded that don't support multi-character triggers. Backwards compatibility mode enabled.


_

Posted 04 April 2010 - 04:07 PM

Still waiting.

#31 User is offline   FUmod Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: April-05 10

Posted June 08, 2010 - 10:22 AM

Got problems,too :)
I can login, but when i create a game, bot sais "no games available" when i ask.
My chars lvl is higher than 70 and the Filter "cs" is always in the Gamename.
Help pls, i know it must be something very stupid and obvious :)
Here my bcp_settings.ini
[Debug]
enable=False
EagleEyes=False
[Main]
FirstRun=False	
Filter=cs
MinGame=10
MaxGame=300
MinLvl=70
MinPing=-1
MsgType=Ask
MsgNoSpam=10
MsgDelay=60
AllowLadder=True
AllowNonLadder=False
AllowHardcore=False
ProfileUpdate=3
ProfileHead=http://toshley.net/bcp
[Commands]
games=0
login=0
logout=0
forcelogout=60
forcelogin=60
pref=0
career=0
bcpfind=20
bcpeval=20
bcpfastest=20
top=0
getcareer=0
[Aliases]
cs=games
runs=games
myinfo=career
getinfo=getcareer
baal=games
chaos=games
[GDB]
username=
password=
location=
[behavior]
LogoutInvalidFilter=False
LogoutOnExit=True
SaveOnExit=True
LogoutOnPiggy=True
[CRS]
Enable=True
[Messages]
GameReturn=[ %game by %user ]
GameDelimeter=,
NoGames=/me : No games available.
GamePretext=/me : %i Games:
NewGame=/me : New game %game started by %user (level %lvl %class (run #%runid.))
[Translations]
Version=6
LastUpdate=6/8/2010 11:38:57 AM
GetVersion=http://toshley.net/bcp/downloads/translations/getcurrentversion.php
[News]
Location=http://toshley.net/bcp/news/



#32 User is offline   Th3ory Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: June-20 10

Posted June 21, 2010 - 02:35 PM

Someone tell me exactly where to put the files & such cause

I feel like a fucking retard trying to figure it out...

Thanks.

#33 User is offline   PhiX Icon

  • Notice the ownage.
  • Icon
  • Group: Administrators
  • Posts: 8,388,607
  • Joined: July-31 09

Posted June 21, 2010 - 04:27 PM

View PostTh3ory, on 21 June 2010 - 04:35 PM, said:

Someone tell me exactly where to put the files & such cause

I feel like a fucking retard trying to figure it out...

Thanks.
Read pinned topics.
PhiX

BNLS: phix.no-ip.org

Please refrain from sending me personal messages regarding technical support issues. Use the forums, that is what they are there for.

#34 User is offline   Dragon_Legion Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 423
  • Joined: October-08 09

Posted June 22, 2010 - 05:07 AM

View PostShadowFox, on 21 May 2010 - 11:11 AM, said:

Posted 04 April 2010 - 04:07 PM

Still waiting.


the 'afsa' has to be in the game filter. By default its chaos|baal (the | is a game separator)

try making a game with chaos or baal in the name if using the default setup

ok, just saw you were using polish in there. try editing your bcp_translations.txt file in the main bot directory to have the correct 'characters' as are in your message. Dont know why the bot is editing the game name (Ill check script to see if I can find the bug)

ok, checked the script and it pulls the game name out without changing any of the text by default unless (somehow) you are using the version 3 of the translation file


View PostFUmod, on 08 June 2010 - 03:22 AM, said:

Got problems,too :)
I can login, but when i create a game, bot sais "no games available" when i ask.
My chars lvl is higher than 70 and the Filter "cs" is always in the Gamename.
Help pls, i know it must be something very stupid and obvious :)
Here my bcp_settings.ini
[Debug]
enable=False
EagleEyes=False
[Main]
FirstRun=False	
Filter=cs
MinGame=10
MaxGame=300
MinLvl=70
MinPing=-1
MsgType=Ask
MsgNoSpam=10
MsgDelay=60
AllowLadder=True
AllowNonLadder=False
AllowHardcore=False
ProfileUpdate=3
ProfileHead=http://toshley.net/bcp
[Commands]
games=0
login=0
logout=0
forcelogout=60
forcelogin=60
pref=0
career=0
bcpfind=20
bcpeval=20
bcpfastest=20
top=0
getcareer=0
[Aliases]
cs=games
runs=games
myinfo=career
getinfo=getcareer
baal=games
chaos=games
[GDB]
username=
password=
location=
[behavior]
LogoutInvalidFilter=False
LogoutOnExit=True
SaveOnExit=True
LogoutOnPiggy=True
[CRS]
Enable=True
[Messages]
GameReturn=[ %game by %user ]
GameDelimeter=,
NoGames=/me : No games available.
GamePretext=/me : %i Games:
NewGame=/me : New game %game started by %user (level %lvl %class (run #%runid.))
[Translations]
Version=6
LastUpdate=6/8/2010 11:38:57 AM
GetVersion=http://toshley.net/bcp/downloads/translations/getcurrentversion.php
[News]
Location=http://toshley.net/bcp/news/



are you doing this from the char that MADE the game or from a different acct/char?

and did you add your bot to the running acct's flist?

and (last one) is the character a ladder, non hardcore char?

This post has been edited by Dragon_Legion: June 22, 2010 - 05:21 AM


#35 User is offline   forb Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: June-24 10

Posted June 26, 2010 - 09:01 PM

Everything is up to date, newest versions.

My account Jakey.1 has 200 access and "A" flag.

[04:18:48 PM] -- jakey.1 [47ms] has joined the channel using Diablo II: Lord of Destruction (Patriarch Jibblets, a level 96 ladder Paladin on USEast).
[04:19:21 PM] "Jakey.1" has been given rank 200 and flags A.
[04:19:27 PM] <jakey.1> .login
[04:19:27 PM] Added jakey.1 to your friends list.
[04:19:31 PM] <To jakey.1> You have been logged IN.
[04:19:56 PM] -- jakey.1 has left the channel.
[04:19:56 PM] <From jakey.1> Your friend jakey.1 entered a Diablo II Lord of Destruction game called Doctor Baal-1.
[04:19:56 PM] Scripting runtime error '13' in BCP: (line 1423; column 1)
[04:19:56 PM] Type mismatch: 'ProperMessageA'
[04:19:56 PM] Offending line: >>
[04:20:42 PM] <From jakey.1> Your friend jakey.1 has exited Battle.net.
[04:20:42 PM] Scripting runtime error '13' in BCP: (line 1423; column 1)
[04:20:42 PM] Type mismatch: 'ProperMessageA'
[04:20:42 PM] Offending line: >>



This is the error I get. Any help would be appreciated.


This is my error, I don't know why I get it at all. Everything is set up correctly with the newest versions of everything.

#36 User is offline   Dragon_Legion Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 423
  • Joined: October-08 09

Posted June 27, 2010 - 08:29 AM

according to the scripter you probably edited the translations file.

Try deleting the translations file, the bcp_users directory (or rename it), and the bcp_settings.ini file (or rename it) and reload the script

#37 User is offline   GanjaMon420 Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: July-01 10

Posted July 03, 2010 - 05:28 PM

HI so im kinda new to this. but i wanted a baal/chaos bot just to announce the games. I downloaded script and put in scripts folder. When i reload scripts i get disconnected. Im pretty sure its the BCP script cuz if i disable it i dont have that problem. A friend suggested its cuz of my OP Sys. Im on Windows 2000, i know i need to get a new comp and everything. But till then i would like to use your script.
Any Help is Appreciated. Thanks In Advance.

#38 User is offline   cooptheking Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: July-04 10

Posted July 04, 2010 - 07:46 PM

I have a pretty odd question as well
I edited the game name setting to accept "CGames" as a proper name..
so it is registering my runs correctly. HOWEVER my runs are chaos + baal and require my min/max time to be much higher than a normal run. So all the baal/chaos only runs are not registering as "good" runs.
Is there a way to maybe make 1 bcp for mine and 1 bcp for other.
Or split the config?
Anyone know?

#39 User is offline   Dragon_Legion Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 423
  • Joined: October-08 09

Posted July 05, 2010 - 09:31 PM

you can increase the maximum game time

its the MaxGame variable in the bcp_settings file

#40 User is offline   ShadowFox Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: November-21 09

Posted July 13, 2010 - 09:55 AM

View PostShadowFox, on 21 May 2010 - 08:11 PM, said:

Posted 04 April 2010 - 04:07 PM

Still waiting.

And AGAIN..

@Dragon_Legion

Read WTF and post after that.

There is no problem with game filters, there is a BIG problem with TRANSLATIONS - doesn't work.
I said that in old bcp topic but they send me here.
so go read old bcp topic first.

#41 User is offline   Dragon_Legion Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 423
  • Joined: October-08 09

Posted July 13, 2010 - 10:14 AM

View PostShadowFox, on 13 July 2010 - 02:55 AM, said:

And AGAIN..

@Dragon_Legion

Read WTF and post after that.

There is no problem with game filters, there is a BIG problem with TRANSLATIONS - doesn't work.
I said that in old bcp topic but they send me here.
so go read old bcp topic first.


the bot, by default, doesnt change how the games are spelled. The only thing it changes is the difference in text between versions. A baal in french is still baal in english. So either you edited the script or your runner is putting a special char that screws up the script into their game name. Try downloading a fresh copy and using that

#42 User is offline   ShadowFox Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: November-21 09

Posted July 20, 2010 - 09:09 AM

View PostDragon_Legion, on 13 July 2010 - 12:14 PM, said:

the bot, by default, doesnt change how the games are spelled. The only thing it changes is the difference in text between versions. A baal in french is still baal in english. So either you edited the script or your runner is putting a special char that screws up the script into their game name. Try downloading a fresh copy and using that

/facepalm....

I'm waiting only for IAreConnection reply

This post has been edited by ShadowFox: July 20, 2010 - 09:09 AM


#43 User is offline   darkness-stone Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: March-22 10

Posted July 25, 2010 - 12:04 PM

Hi, i get an error :

 [02:01:06 PM] <Kyrial (*darkness-stone)> Darkbaal-21 in 7 seconds.
 [02:01:15 PM] -- Kyrial (*darkness-stone) has left the channel.
 [02:01:15 PM] <From Kyrial (*darkness-stone)> Votre ami darkness-stone est entré dans une partie Diablo II Lord of Destruction nommée Darkbaal-21.
 [02:01:15 PM] Scripting runtime error '13' in BCP: (line 1415; column 1)
 [02:01:15 PM] Type incompatible: 'ProperMessageA'
 [02:01:15 PM] Offending line: >> 



But, i have simply copy/paste the 2.0.5 version.. No modify anything.

#44 User is offline   ihammeir Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: July-29 10

Posted July 31, 2010 - 12:29 AM

Hi, I absolutely LOVE this script.. I only have one itty bitty problem...

BCP runs with Global Emote so it is gray text in channel.. anyway to make it non global emote? Cuz I want my trivia in ge..

#45 User is offline   Dragon_Legion Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 423
  • Joined: October-08 09

Posted July 31, 2010 - 12:42 AM

change the output in the bcp_settings.ini file in the bot directory (Settings -> Open Bot Folder)

and look for these lines:

Quote

NoGames=/me : No games available.
GamePretext=/me : %i Games:
NewGame=/me : New game %game started by %user (level %lvl %class (run #%runid.))


just take the /me : off and it will stop emoting


View PostShadowFox, on 20 July 2010 - 02:09 AM, said:

/facepalm....

I'm waiting only for IAreConnection reply


I passed on your message....dont be surprised if he doesnt respond til he posts new version of BCP


View Postdarkness-stone, on 25 July 2010 - 05:04 AM, said:

Hi, i get an error :

 [02:01:06 PM] <Kyrial (*darkness-stone)> Darkbaal-21 in 7 seconds.
 [02:01:15 PM] -- Kyrial (*darkness-stone) has left the channel.
 [02:01:15 PM] <From Kyrial (*darkness-stone)> Votre ami darkness-stone est entré dans une partie Diablo II Lord of Destruction nommée Darkbaal-21.
 [02:01:15 PM] Scripting runtime error '13' in BCP: (line 1415; column 1)
 [02:01:15 PM] Type incompatible: 'ProperMessageA'
 [02:01:15 PM] Offending line: >> 



But, i have simply copy/paste the 2.0.5 version.. No modify anything.


it means that that particular language isnt in the bcp translation file. If you know all the proper translations for that you can let the coder know on his personal site (due to site rules I will only give it to you via pm).

current translatable languages: English, Polish, German, French, Spanish, and unencoded French

This post has been edited by Dragon_Legion: July 31, 2010 - 12:55 AM


#46 User is offline   St-Q Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: July-06 10

Posted August 05, 2010 - 01:10 PM

Hey!

My channelbot isn't saying gamename in channel? Why? o.o


 [03:01:19 PM] <xx> .login
 [03:01:19 PM] Added xx to your friends list.
 [03:01:22 PM] <To xx> You have been logged IN.
 [03:01:23 PM] -- xx [16ms] has joined the channel using Diablo II: Lord of Destruction (Matriarch xx, a level 94 ladder Sorceress on Europe).
 [03:01:25 PM] -- xx [15ms] has joined the channel using Diablo II: Lord of Destruction (Patriarch xx, a level 93 ladder Druid on Europe).
 [03:01:30 PM] <To xx> Welcome to Op xx. To see active games, write .games ! If no games are up, create one yourself :) 
 [03:01:37 PM] <To xx> Welcome to Op xx. To see active games, write .games ! If no games are up, create one yourself :) 
 [03:01:42 PM] <xx> [..::..] --> xx-BaaL-19 <-- [..::..]
 [03:01:45 PM] -- xx has left the channel.
 [03:01:49 PM] -- xx has left the channel.
 [03:01:51 PM] -- xx has left the channel.


After this, nothing happends...

#47 User is offline   Dragon_Legion Icon

  • Full Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 423
  • Joined: October-08 09

Posted August 05, 2010 - 04:49 PM

it looks to me like the user XX doesnt have the bot added to flist. It cant see games unless the user has the bot added to flist.

#48 User is offline   TheFreak Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: August-10 10

Posted August 10, 2010 - 08:09 PM

Umm im not new to botting, just new to stealth bot.. I dont understand why im getting this, I receive it everytime someone tries to login.

 <Fed-Ex[ak]@USEast> -login
 [04:05:01 PM] [BCP] Error: Fed-Ex[ak]@USEast is not authorized to do this command

This post has been edited by TheFreak: August 10, 2010 - 08:10 PM


#49 User is offline   Diablo4Life Icon

  • >> DeF-Clan Leader + Op DeF-Runs Admin <<
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 49
  • Joined: January-26 10

Posted August 10, 2010 - 08:15 PM

View PostTheFreak, on 10 August 2010 - 09:09 PM, said:

Umm im not new to botting, just new to stealth bot.. I dont understand why im getting this, I receive it everytime someone tries to login.

 <Fed-Ex[ak]@USEast> -login
 [04:05:01 PM] [BCP] Error: Fed-Ex[ak]@USEast is not authorized to do this command


I think this user has not enough access. YOu need access to execute commands. Change the settings of bcp or give this user access to make it work ;)
Member of DeF-Clan! // Channel: Op DeF-Runs

» www.DeF-Clan.de «

#50 User is offline   TheFreak Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: August-10 10

Posted August 10, 2010 - 08:17 PM

View PostDiablo4Life, on 10 August 2010 - 04:15 PM, said:

I think this user has not enough access. YOu need access to execute commands. Change the settings of bcp or give this user access to make it work ;)


I've tried to give him access, cant figure that out either... ^ ^

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users