StealthBot.net: warden.ini not being read - StealthBot.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

warden.ini not being read

#1 User is offline   Fiery_WA Icon

  • Junior Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 45
  • Joined: September-11 09

Posted October 23, 2009 - 03:00 PM

I have just installed the latest version of stealthbot, connected and got this message

01:56:43 AM] Connecting your bot...
[01:56:43 AM] [BNLS] Connecting to the BNLS server at phix.no-ip.org...
[01:56:43 AM] [BNLS] Connected!
[01:56:44 AM] [BNLS] Authorized!
[01:56:44 AM] [BNCS] Connecting to the Battle.net server at 63.240.202.122...
[01:56:45 AM] [BNCS] Connected!
[01:56:45 AM] [BNCS] Checking version...
[01:56:45 AM] [BNCS] Server signature validated!
[01:56:46 AM] [BNCS] Client version accepted!
[01:56:46 AM] [BNCS] Sending login information...
[01:56:47 AM] [BNCS] Login successful.
[01:56:55 AM] [Warden] Could not read a segment from Warden.ini, you will be disconnected soon.
[01:56:55 AM] [Warden] Make sure you have the latest Warden data from http://www.stealthbot.net/sb/warden/
[01:56:55 AM] [Warden] For more information on this, please visit http://www.stealthbo...?unknownSegment .

Went to the first url HTTP 404 Not Found
Went to the second url HTTP 404 Not Found

Whats the go? How do I fix please

#2 User is offline   Fredzio Icon

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: October-23 09

Posted October 23, 2009 - 05:53 PM

View PostFiery_WA, on 23 October 2009 - 03:00 PM, said:

I have just installed the latest version of stealthbot, connected and got this message

01:56:43 AM] Connecting your bot...
[01:56:43 AM] [BNLS] Connecting to the BNLS server at phix.no-ip.org...
[01:56:43 AM] [BNLS] Connected!
[01:56:44 AM] [BNLS] Authorized!
[01:56:44 AM] [BNCS] Connecting to the Battle.net server at 63.240.202.122...
[01:56:45 AM] [BNCS] Connected!
[01:56:45 AM] [BNCS] Checking version...
[01:56:45 AM] [BNCS] Server signature validated!
[01:56:46 AM] [BNCS] Client version accepted!
[01:56:46 AM] [BNCS] Sending login information...
[01:56:47 AM] [BNCS] Login successful.
[01:56:55 AM] [Warden] Could not read a segment from Warden.ini, you will be disconnected soon.
[01:56:55 AM] [Warden] Make sure you have the latest Warden data from http://www.stealthbot.net/sb/warden/
[01:56:55 AM] [Warden] For more information on this, please visit http://www.stealthbo...?unknownSegment .

Went to the first url HTTP 404 Not Found
Went to the second url HTTP 404 Not Found

Whats the go? How do I fix please

i have just the same prob

http://www.stealthbo...wiki/Warden.ini fixed just look at this page

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users