Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BCP Auto Profiles
StealthBot.net > StealthBot > Scripting and Plugins > Plugin Projects > Baal Channel Project (BCP)
GCSkye
It took a while but eventually it displayed a profile on my bot (probably an hour or so after my first run). Now it doesnt seem to be working at all.

in the bcp_setting.ini file I have this: ProfileUpdate=1 (default is 3).

Edit: Fixed
GulGalander
QUOTE(GCSkye @ Jun 22 2009, 03:28 PM) *

It took a while but eventually it displayed a profile on my bot (probably an hour or so after my first run). Now it doesnt seem to be working at all.

in the bcp_setting.ini file I have this: ProfileUpdate=1 (default is 3).

Edit: Fixed

I'm having the same problem, but it don't show in my bot profile at all. is there a link some one can send to help us both out?
Lance989
QUOTE(GCSkye @ Jun 22 2009, 02:58 PM) *

It took a while but eventually it displayed a profile on my bot (probably an hour or so after my first run). Now it doesnt seem to be working at all.

in the bcp_setting.ini file I have this: ProfileUpdate=1 (default is 3).

Edit: Fixed


what did u do
IAreConnection
QUOTE(GCSkye @ Jun 22 2009, 02:58 PM) *

It took a while but eventually it displayed a profile on my bot (probably an hour or so after my first run). Now it doesnt seem to be working at all.

in the bcp_setting.ini file I have this: ProfileUpdate=1 (default is 3).

Edit: Fixed


Please post why it was broken if you solved the issue.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.