IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 
Reply to this topicStart new topic
> Autovouch help, Split from topic 43262
Greek_legends
post Oct 5 2009, 03:36 AM
Post #1


Jr. Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 3-February 09
Member No.: 46,362



I have these erotics scripts too!
And i want my users to autovouched too but my vouchlog.txt doesnt seems like this :

QUOTE
name1
name2
name3
name4
etc...


I have tried this but i have an error

CODE
Sub rank_Event_UserJoins(Username, Flags, Message, Ping, Product, Level, OriginalStatstring)
if(Not (User.isAllowed(Username))) then
    DBExecute "Update users set username='"&Username"'"
    AddQ "/w "&Username&" You have been vouched to our community succesfully!!!Have FuN"


My Database has 8 tables ( Games , Ladderbans , Offenses , Penaltis, Quotes , Settings , Timebans, Users)
I ll upload my db soon and ill let you know the link !Pls help me biggrin.gif

Here is my database
http://rapidshare.com/files/288901289/userdb.mdb.html

This post has been edited by Greek_legends: Oct 5 2009, 03:13 AM


--------------------
|--------------------------------------- |
|=====================--|
|=====================--|
|------------->clan IDL<-------------|
|---------------->FTW<-------------...|
|=====================--|
|____________________________.|
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
The-Black-Ninja
post Oct 5 2009, 07:59 AM
Post #2


Pure Sex
********

Group: Moderators
Posts: 7,756
Joined: 13-August 06
Member No.: 7,372



Unless User is an object, you can't call the isAllowed function that way.


--------------------
IPB Image

-My Plugins :: Thanks Pyro :)
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Greek_legends
post Oct 5 2009, 09:48 AM
Post #3


Jr. Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 3-February 09
Member No.: 46,362



And? What should i do?These scripts are too difficult for me .. I cant understand them ..


--------------------
|--------------------------------------- |
|=====================--|
|=====================--|
|------------->clan IDL<-------------|
|---------------->FTW<-------------...|
|=====================--|
|____________________________.|
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
The-Black-Ninja
post Oct 5 2009, 04:11 PM
Post #4


Pure Sex
********

Group: Moderators
Posts: 7,756
Joined: 13-August 06
Member No.: 7,372



You'll need to give more information.

Did you add in a sub or a function to check if someone's vouched or did you just add a .isAllowed to the end of user in hopes that it would work?

Is this someone else's plugin and you're trying to figure out why it doesn't work due to the stuff you've added yourself?

Simply posting a screen shot of your database doesn't help much, we need to either see the code or see the piece of code that's checking if a user is vouched. Also:
CODE
DBExecute "Update users set username='"&Username"'"
is doing absolutely nothing. Sorry to say, but you would need to post your plugin so we can see how the code is set up to query your database.


--------------------
IPB Image

-My Plugins :: Thanks Pyro :)
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sui(C)ide
post Oct 5 2009, 04:20 PM
Post #5


SuI[C]IdE's DotA Leage Plugin Author
***

Group: Members
Posts: 766
Joined: 23-April 09
From: Australia
Member No.: 49,768



CODE

DBExecute "Update users set username='"&Username"'"


That would mismatch anyway lol..

He doesn't put a & symbol after Username.


On a side note, this looks identical to one of Prince.Zero's databases from his Rank plugins. >_>


--------------------
IPB Image
Interested in joining an Aus/Nz DotA League? Come by Clan AIDL today, on UWEST.
You may visit our website Here.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
The-Black-Ninja
post Oct 5 2009, 04:26 PM
Post #6


Pure Sex
********

Group: Moderators
Posts: 7,756
Joined: 13-August 06
Member No.: 7,372



Regardless, it's going to error both on event_load for the syntax that you posted, and the User.isAllowed when the event is called.


--------------------
IPB Image

-My Plugins :: Thanks Pyro :)
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Greek_legends
post Oct 6 2009, 04:56 AM
Post #7


Jr. Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 3-February 09
Member No.: 46,362



QUOTE
Did you add in a sub or a function to check if someone's vouched or did you just add a .isAllowed to the end of user in hopes that it would work?


No i didnt add any sun or function because i dont know to use VBS sad.gif

CODE
DBExecute "Update users set username='"&Username"'"


This wasnt mismatch.It was working and it was adding new users to the databse but.... When a new users has been added to the database an old has been deleted...That was the problem...

Also i 'll ask permisions from the guy i took the scripts to post them so you can help me more biggrin.gif

Until then can a simply script be created that it will check my database to see if The "&Username&" exists and if it doesnt to say in public chat ".vouch "&Username&" ( Ill do it with a third Bot)

QUOTE
Simply posting a screen shot of your database doesn't help much


My database has been uploaded in screen shot ?? Not in .mdb?


--------------------
|--------------------------------------- |
|=====================--|
|=====================--|
|------------->clan IDL<-------------|
|---------------->FTW<-------------...|
|=====================--|
|____________________________.|
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sui(C)ide
post Oct 6 2009, 05:31 AM
Post #8


SuI[C]IdE's DotA Leage Plugin Author
***

Group: Members
Posts: 766
Joined: 23-April 09
From: Australia
Member No.: 49,768



A question some might see as off-topic, but isn't. Are you running this script for the IDL bots on BA?

Anyway, I doubt you're going to gain permission to post these plugins as they've been given pricetags. And yes, it would have mismatched.


--------------------
IPB Image
Interested in joining an Aus/Nz DotA League? Come by Clan AIDL today, on UWEST.
You may visit our website Here.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Greek_legends
post Oct 6 2009, 08:17 AM
Post #9


Jr. Member
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 3-February 09
Member No.: 46,362



QUOTE
A question some might see as off-topic, but isn't. Are you running this script for the IDL bots on BA?


Yes actually ill start a Dota league IN BA so i m trying to fix my bots...
Do i know you from bnet? can you tell me your username?

Stop advertising your clans. ~Ninja


--------------------
|--------------------------------------- |
|=====================--|
|=====================--|
|------------->clan IDL<-------------|
|---------------->FTW<-------------...|
|=====================--|
|____________________________.|
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
The-Black-Ninja
post Oct 6 2009, 02:11 PM
Post #10


Pure Sex
********

Group: Moderators
Posts: 7,756
Joined: 13-August 06
Member No.: 7,372



Depending how long it is, I can convert it for you, or at least take a look at it at and I can tell you whether I can fix it or not because I'm in my last semester of school right now. That's if you're even willing to PM me the file...

Don't worry about me giving it out or anything, I have no interest in ladder games, nor do I play DotA anymore. I take all private matters very seriously. Besides, it's not like I need to copy someone else's code for my own use when I can make it myself.


--------------------
IPB Image

-My Plugins :: Thanks Pyro :)
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DotA-Angel
post Oct 6 2009, 03:38 PM
Post #11


Full Member
***

Group: Members
Posts: 184
Joined: 10-November 06
From: Romania
Member No.: 11,973



I will help you fix this When i get back home

Give the Bot Access

Try this:

CODE
if(Not (User.isAllowed(Username)))And(Not User.Exists(Username)) then
    User.Add Username, "BOTS-NAME"


Edited.

This post has been edited by DotA-Angel: Oct 6 2009, 03:42 PM


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sui(C)ide
post Oct 6 2009, 04:14 PM
Post #12


SuI[C]IdE's DotA Leage Plugin Author
***

Group: Members
Posts: 766
Joined: 23-April 09
From: Australia
Member No.: 49,768



QUOTE(Greek_legends @ Oct 7 2009, 12:17 AM) *

QUOTE
A question some might see as off-topic, but isn't. Are you running this script for the IDL bots on BA?


Yes actually ill start a Dota league IN BA named IDL and IDL2 so i m trying to fix my bots...
Do i know you from bnet? can you tell me your username?


IDL already exists?
IDL2 ... Wtf?
B.Net -> Of course, SuI[C]IdE

Stop advertising your clans. ~Ninja


--------------------
IPB Image
Interested in joining an Aus/Nz DotA League? Come by Clan AIDL today, on UWEST.
You may visit our website Here.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2019 - 05:35 PM
Skin by Andrea
Website Legal Information | Hosted by LunarPages