IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 
Reply to this topicStart new topic
> [RESOLVED] my bot dont read my plugins
andreedo
post Jul 27 2009, 08:08 AM
Post #1


Jr. Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 14-January 09
Member No.: 45,500



hi all.
problem:
today i copied my stealthbot folder on another pc, then i tryed start my bot, but it didnt work. So i reinstalled it and worked. In the folder there were my plugins i reloaded script and conf file but my bot dont see plugins. how can i fix this problem???
i tryed move my plugins to another folder but nothing happened, i close and restart bot too.
someone can help me? huh.gif

.... when my bot start happen this: between the red line there should be 2-3 line about plugins uploaded. but there arent......=(

9] -> Welcome to StealthBot v2.6 Revision 3, by Stealth.
[15.48.39] -> If you enjoy StealthBot, consider supporting its development at http://support.stealthbot.net
[15.48.40] >> StealthBot News
[15.48.40] >> ---------------------
[15.48.40] >> Battle.net Changes
[15.48.40] >> ---------------------
[15.48.40] >> Blizzard has made an addition version check system change.
[15.48.40] >>
[15.48.40] >> To fix version check failed, visit http://www.stealthbot.net/board/index.php?showtopic=11542 and follow the directions.
[15.48.40] >> I am working on continuing to prepare the 2.7 release, which with
[15.48.40] >> some concerted efforts can probably be launched by the end of September, 2009.
[15.48.40] >> I will do my best. Thanks for your patience, and stay tuned to
[15.48.40] >> http://www.stealthbot.net for updates.
[15.48.42] [BNLS] Connecting...
[15.48.43] [BNLS] Connected!

[15.48.43] [BNLS] Authorized!
[15.48.43] [PROXY] Connecting...
[15.48.43] [PROXY] Connected!
[15.48.43] [PROXY] SOCKS4 request granted.
[15.48.43] [BNET] Checking version...
[15.48.44] [BNET] Client version accepted!
[15.48.44] [BNET] Sending login information...
[15.48.45] [BNET] Login successful.

This post has been edited by andreedo: Jul 27 2009, 08:09 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
The-Black-Ninja
post Jul 27 2009, 09:41 AM
Post #2


Pure Sex
********

Group: Moderators
Posts: 7,756
Joined: 13-August 06
Member No.: 7,372



You should never copy files from one bot and make a new bot from them, hoping to create another Stealthbot. Your best bet would be to totally remove this second bot, install Stealthbot into another folder so you won't interfere with your first bot, install the plugin system like how you would any other fresh install, THEN you can copy your plugins and pluginsettings.ini from the first bot into the second bot's plugins folder.


--------------------
IPB Image

-My Plugins :: Thanks Pyro :)
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
andreedo
post Jul 27 2009, 11:09 AM
Post #3


Jr. Member
**

Group: Members
Posts: 21
Joined: 14-January 09
Member No.: 45,500



ok. i'll do thank you!

ok. finally it works. ty all see you hf & GL
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
The-Black-Ninja
post Jul 27 2009, 11:12 AM
Post #4


Pure Sex
********

Group: Moderators
Posts: 7,756
Joined: 13-August 06
Member No.: 7,372



I have marked this topic as resolved. If you did not receive a satisfactory response, please reply and provide as much detail as possible.


--------------------
IPB Image

-My Plugins :: Thanks Pyro :)
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 06:11 AM
Skin by Andrea
Website Legal Information | Hosted by LunarPages